nedjelja, 9. listopada 2016.

12 muka plavokosih cura

Iako su svi poludjeli za platinasto plavom ili sivom kosom u raznobojnim laganim tonovima, važno je znati kako ove moderne i chic frizure dolaze uz veliku odgovornost.
1. Vaša frizerka i ostatak svijeta upozorio vas je kako bi vam ta odluka mogla ozbiljno oštetiti kosu. Ali vi ste ju svejedno izblajhali jer je to napravila Tay Tay i odmah je završila na naslovnici u Vougeu i to je tako cool.

2. Trebalo vam je više od godinu dana kako biste postigli nijansu skandinavsko plave da bi vam frizerka rekla kako vas mora ošišati jer je šteta jednostavno prevelika. Štogod, lob je ionako u modi.

3. Bar ste jednom u životu sami pokušali izblajhati kosu, a to je rezultiralo dvosatnim čitanjem uputa nakon čega ste suznim očima nazvali svoju najbolju prijateljicu na cijelom svijetu – frizerku.

4. Ljudi vas „povremeno“ imaju potrebu obavijestiti kako imate izrast, što u potpunosti upropaštava vaš naum da ljude uvjerite kako pokušavate postaviti novi, opušteni, neuredni trend.

5. Toner je sve. Zbogom žuta, dobrodošla platinasta. Odjednom shvaćate da je toner najbolji izum čovječanstva.

6. Znate sve o teksturi žvakaće gume. Iako niste očekivali da je frizerka mislila doslovno kad vam je rekla da će vaša kosa biti rastezljiva.

7. Vaša je kosa u stalnom ratu s vašim obrvama. Kako se dogodio period u kojem su istovremeno u trendu svijetla kosa i tamne guste obrve?

8. Smiješ se onima koji te uvjeravaju da su našli super 2-u-1 šampon. Jer tebi treba šampon za njegu, regenerator za oštećenu kosu, maska za potpunu regeneraciju kose i ulje za njegu.

9. Silver šampon je san snova... dok ga na kosi ne ostavite sekudnu predugo. Također, nadamo se da je ljubičasta vaša omiljena boja jer ćete ju od sada imati na kosi, između noktiju, u fugi pločica, te na zavjesti kade.

10. Plivanje? HAHAHAHAAHAH. Ne.

11. Ima i dobrih strana – na raspolaganju vam je niz pastelnih boja. Od svjetloružičaste do baby plave ili boje breskve. Eksperimentiranje je lakše i jeftinije no ikad jer sve što vam treba je novi toner u boji, a ne sati provedeni kod frizera.

12. Nemate novaca i kod frizera provedete više vremena nego na poslu, ali ste sretni i ne želite ništa mijenjati. Svaki put kad vaša frendica odluči uskočiti u svijet plavuša, osjećate se poput prave trendsetterice u društvu jer vi ste to prvi počeli – sjećate se?

Cosmopolitan.hr

Nema komentara:

Objavi komentar