ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

Princeza koja ruši pravila: Upoznajte arapsku Keri Bredšo!

Ne samo što je princeza Dina Abdulaziz El-Saud najmodernija žena Saudijske Arabije, već je i ikona stila koja krši šerijetska pravila.
Naime, Dina Abdulaziz El-Saud ne nosi hidžab i burku, ima kratku kosu, oblači se ekscentrično i često nosi haljine i asimetrične suknje iznad koljena.

Slavni Kristijan Lobutin je po njoj nazvao jedne cipele, a među omiljene Dinine brendove spadaju Prada, Miu Miu i luksuzni Kartijer.
 Titulu je stekla kada se 1996. godine udala za princa Abulaziza bin Nasera, u vjenčanici slavnog tunižanskog dizajnera i prijatelja - Azedine Alaie.
 Dobili su troje dece - sada petogodišnju devojčicu i trogodišnje blizance. Ipak, konzervativna javnost u Saudijskoj Arabiji joj zamera što se ne pokriva burkom kao ostale žene, što ona pravda svojim pravom na izbor.
 Osim što ima kraljevske dužnosti, Dina je i poslovnažena i vlasnica butika ekskluzivne garderobe, te čest gost na Fashion Week izdanjima koje pohodi u društvu Miroslave Dume.
 To je jedinstven i poseban koncept butika. Nije to samo mesto gde možete da kupovati, već i da se inspirišete i obrazujete, da li tako što ćete posmatrati naše odevne kombinacije ili gledati modne pokretne slike koje puštamo sve vreme – izjavila je Dina za Vog.

Nema komentara:

Objavi komentar