utorak, 7. lipnja 2016.

Trikovi za ljepotu dok spavamo

Međutim, postoji nekoliko trikova koje ne oduzimaju puno vremena, a mogu doprinjeti tome da žena ujutru izgleda prelijepo.
Jastuci protiv natečenih očiju
Ukoliko imate problema s podočnjacima i vrećicama oko očiju, dodajte još jedan jastuk pod svoju glavu i spavajte na leđima. To će pomoći da se tečnost ne nakuplja u području oko očiju. Ujutru ćete izgledati odmorno i nećete biti natečeni.
Bebeća stopala
Hladno vreme, najlon čarape, neudobna obuća... Sve to doprinosi tome da naša stopala budu umorna, gruba i ispucala. Umesto što se bijete sa turpijom za pete pod tušem, koristite kremu. Pre spavanja noge namažite hranjivom kremom ili vazelinom. To će vašu kožu na nogama učiniti glatkom poput bebeće.

Izbelite zube sodom bikarbonom
Nakon što operete zube pred spavanje, na četkicu nanesite malo sode bikarbone i zatim nekoliko minuta četkajte zube. Ovaj postupak možete primeniti u bilo koje doba dana ali je najdelotvorniji pre spavanja jer preko noći ništa ne jedete i ne pijete. Bar se nadamo da to ne činite!
Zanosna kosa
Ukoliko ujutru nemate previše vremena da se posvetite svojoj kosi, uveče pred spavanje upletite pletenice ili obmotajte pramenove na oko dva prsta od korena i učvrstite ih ukosnicama. Ujutro ćete ima fenomenalnu, talasastu kosu.
Duge trepavice uz ulje od ricinusa
Ukoliko se svakodnevno šminkate budite svesni da i vaše trepavice zaslužuju da ih negujete. Nakon skidanja šminke, na njih nanesite ricinusovo ulje koje neguje trepavice i pospešuje njihov rast!

Nema komentara:

Objavi komentar